top of page
Rechercher

JIJ WILT MET JE TEAM ‘THAT EXTRA MILE’ / DIE EXTRA ‘BOOST’?

‘Samenwerken’ met je team voor betere resultaten?

 

Dit zijn mijn ‘take aways’ voor een absolute impact tijdens je off-site!

 

1.      Nodig je deelnemers de avond ervoor uit om te onthaasten en even de KPI’s en de deadlines te vergeten. Zorg voor een leuke locatie waar fitness en een ‘frisse neus’ combineerbaar zijn. Aanrader : De Blanke Top in Cadzand. Mooie vergaderzaal, bijzondere gastronomie en extreme klantgerichtheid.

2.      Start je off-site met een ‘escape game’ zodat de deelnemers meteen uit hun comfort zone komen. Hans Vanooteghem, Ecco La Luna verraste ons met zijn zowel warme als professionele ‘high-tec’ aanpak. Samen dingen doen met een hoge FUN factor helpt de mensen op een andere manier te ‘connecteren’.

3.      Huur een #motivactor in. And here comes Bob Delbecque, Best of Belgium.

Bob : “training should not be boring!

Bob debrieft, maakt dank zij zijn ontwapenende humor spanningsvelden en ‘hot items’ bespreekbaar en laat de deelnemers spreken over hun zelfoverwinningen en passies.

‘Bob’s metaforen, storytelling en klantenverhalen zijn zó beklijvend dat het niet anders kan dan dat je letterlijk ‘meegezogen’ wordt in het kielzog van zijn aanstekelijk enthousiasme.’

4.      Maak van de off-site gebruik om als CEO / bedrijfsleider je visie / strategie en waarden te delen. Ga met de deelnemers ‘sparren’ opdat zij zich ook medeverantwoordelijk voelen om de strategie uit te dragen.

5.      Zorg voor een gestructureerde follow-up zodat je off-site geen dode letter wordt! Stel mensen aan als PTA : ‘Person To Action’, die zich ‘committeren’ om tegen de follow-up sessie het team aansporen om de goede voornemens te realiseren.

 

Be stronger than your excuses!2 vues0 commentaire

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page