top of page
Rechercher

WAT DOET U ALS CEO / ONDERNEMER OM DE KLANT ‘IN HET HOOFD TE PLAATSEN’ VAN ELKE MEDEWERK(ST)ER?

U praat dagelijks over ‘customer experience’ maar heeft u al eens gedacht om klanten ‘live’ uit te nodigen op een speciale bijeenkomst met al uw medewerk(st)ers?


Heeft u een derwijze vertrouwens en transparante relatie met uw klanten dat ze aanvaarden om fysiek aanwezig te zijn en te vertellen hoe tevreden ze zijn met uw manier van samenwerken? Hoe snel en efficiënt uw medewerk(st)ers reageren op klachten en fouten? Wat er ook concreet kan verbeterd worden in de toekomst? Hebt u met uw bedrijf alleen een product / klant /leverancier relatie of bouwt u dagelijks aan een ‘partnership’ die gebaseerd is op transparantie, wederzijds respect en vertrouwen?


Een klantenstrategie moet gedragen worden door sterke waarden die in de dagelijkse gedragingen van al uw medewerk(st)ers terug te vinden zijn. Laat tijdens diezelfde klantenhappening uw medewerk(st)ers uit verschillende afdelingen getuigen hoe zij waarden zoals oprechtheid, nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid, innoverend bezig zijn, ... concreet vertalen naar klantgericht gedrag.


Tijdens uw klantenhappening brengt Bob zijn interactieve Make a New Deal talk show.

Een grondige voorbereiding vooraf is essentieel daarom ontmoet Bob persoonlijk u / de directie om de nodige input te ontvangen wat betreft de boodschappen, de strategie, de klanten, ….

De interviews met de klant en medewerk(st)ers worden op punt gezet. Het script, muziek en projectie wordt opgemaakt om zo volledig voorbereid er voor 100% voor te gaan.


Resultaat : elke medewerk(st)er heeft uw klant op het netvlies!


3 vues0 commentaire

Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page