top of page
Search

SAMEN MET UW KLANTEN / PARTNERS : ALLE REMMEN LOS!We gooien de remmen los, we halen het juk van onze schouders, we focussen ons op de toekomst, we willen weer genieten van sociale contacten met klanten, lekker eten, cultuur, ontspanning en zo veel meer.


Het is meer dan ooit tijd om te 're-connecteren' met uw klanten.


Morele herbewapening : 'klanten-ondernemers' komen samen en delen met hun 'geestesgenoten' hoe zij hun bedrijf hebben klaar gemaakt voor de toekomst.


Denis Geers, CEO Graphius Group : "Het heeft geen zin om in een hoekje te zitten wachten en te huilen totdat het weer zou worden zoal het vroeger was. Wij moeten ons dagdagelijks aanpassen." Interview met Denis in 'Bob on the move' : https://www.youtube.com/watch?v=WFeCA-7__0sDigitalisering versus human touch

Digitalisering is geen doel op zich, maar wel een middel om de klant op langere termijn te 'servicen'. Digitalisering is op korte termijn geen 'differentiator' meer, maar een 'commodity'.


De hele uitdaging is de onmisbare digitalisering te combineren met 'human touch': hoe ga je om met uw klanten, hoe help jij uw klanten hun doelstellingen te behalen. Hoe empathisch sterk is uw business model om van uw klant een partner for life te maken.


Never waste a good crisis!

C'est le moment plus que jamais d'entreprendre et de faire un 'New Deal'!


Als Energy Coach had ik het genoegen het Igepa-Sappi event aan mekaar te praten.


60 views0 comments

Kommentare


Post: Blog2 Post
bottom of page